Home | English
Formular de înscriere
NOUTĂȚI CONSULTANȚĂ
NOUTĂȚI FORMARE
NOUTĂȚI COACHING
Certificat ISO 9001: 2008. Activități de consultanță pentru afaceri și management (managementul proiectelor, servicii de consultanță, studii, servicii de instruire).

Protectia datelor cu caracter personal

Interational Consulting Expertise este autorizat să prelucreze date cu caracter personal de către Autoritatea Națională pentru Supravegherea Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP), autorizarea și politica de prelucrare a datelor reprezentând angajamentul ICE de a respecta toate rigorile Legii nr. 677/2001.

Informațiile cu caracter personal sunt procesate în scopul organizării și livrării de formare profesională continuă, al realiazării de studii sociologice, al fundamentării unor rapoarte de asistență tehnică și consultanță.

Datele colectate sunt strict confidențiale. Datele vor fi culese doar de persoane instruite în acest sens.

Datele colectate în vederea organizării și livrării de formare profesională continuă sunt folosite exclusiv în beneficiul persoanelor care furnizează datele cu caracter personal, pentru certificarea participării la sesiunile de formare.

Datele colectate pentru studii sociologice și pentru fundamentarea unor rapoarte sunt folosite exclusiv pentru scopuri statistice.

Oricine are dreptul să ceară companiei datele sale personale atunci cand acestea au fost stocate. De asemenea, oricine poate cere corectarea datelor sale personale dacă nu corespund cu realitatea.

Compania ia toate măsurile pentru ca informațiile oferite de persoanele participante în cercetările sociologice și la programe de formare profesională să fie stocate în locații sigure.