Home | English
Formular de înscriere
NOUTĂȚI CONSULTANȚĂ
NOUTĂȚI FORMARE
NOUTĂȚI COACHING
Certificat ISO 9001: 2008. Activități de consultanță pentru afaceri și management (managementul proiectelor, servicii de consultanță, studii, servicii de instruire).

Echipa

Pentru implementarea proiectelor, avem alături o echipă profesionistă de experți și specialiști cu experiență vastă în sectoarele de activitate în care operăm.

Pentru livrarea sesiunilor de formare, pentru a ne asigura că transferăm informația actualizată și completă, colaborăm cu lectori calificați care sunt în același timp consultanți în cadrul proiectelor derulate pentru administrația publică centrală și locală. Aceștia au experiență de consultanță, coaching și în același timp, dețin calificare de formatori, aspect cheie care asigură un bun transfer al cunoștințelor și deprinderilor tehnice.

 

Echipa noastră permanentă este formată din:

Gabriela Tănase - Director General

Gabriela este directorul companiei încă de la înființarea acesteia în 2004, și din 2011 a devenit partener ICE. Are o experiență de peste 14 ani în managementul proiectelor finanțate din fonduri nerambursabile, fonduri de preaderare și fonduri postaderare, experiență începută în 2001 în cadrul Ministerului Apelor și Protectiei Mediului, la Direcția de Programe și Proiecte Internaționale. Gabriela detine un Master în Management și Comunicare în Afaceri la SNSPA.

Pasionata de latura umană, în ultimii ani s-a concentrat pe descoperirea aspectelor cu adevarat importante în viață: autocunoașterea, introspecția personală, astfel că în prezent Gabriela este coach recunoscut, certificat și lider transformațional. Activează ca formator dezvoltare personală și coaching sistemic în cadrul proiectului ICE, Oamenii cresc oameni, și în prezent dezvoltă diverse initiative adresate antreprenorilor români, dar și parinților (parenting) axate pe autocunoastere, redescoperirea sinelui și reflectarea aspectelor conștientizate la nivel personal în relațiile cu cei din jur, părinți, copii, angajați, prieteni.

 

Maria Timofte - Coordonator Departament de Managementul Proiectelor

Cu o experiență de peste 9 ani în managementul proiectelor de asistență tehnică și de grant, Maria face parte din echipa ICE din 2008, iar din 2009 coordonează Departamentul de Managementul Proiectelor în cadrul companiei. Este licențiată în drept, deține un master în Managementul proiectelor (SNSPA) și o diplomă în management (Open University Business School). În 2013 a obținut certificarea internațională în managementul proiectelor acordata de Project Management Institute (PMP-Project Management Professional). Expertiza ei acoperă toate ariile de cunoaștere ale managementului proiectelor, inclusiv managementul financiar specific proiectelor cu finanțare europeană și managementul achizițiilor publice.

Maria a coordonat proiecte complexe ocupând de-a lungul timpului atât funcția de manager și director de proiect cât și poziții de expert în proiecte de grant, proiecte de întărire a capacității administrative și de evaluare a programelor operaționale, a managementului și performanțelor instituțiilor publice cu rol în coordonarea fondurilor europene în România.

 

Anda Mihăescu - Consultant Senior

Anda are o experiență de peste 15 ani în managementul proiectelor finanțate din fondurile de pre-aderare și din fondurile structurale ale Uniunii Europene. Expertiza profesională acoperă evaluări de proiecte (schema de grant din sectorul Phare Coeziune Economica si Socială), evaluarea programului de pre-aderare Phare (din 2000 până în 2006) și evaluările intermediare/tematice/ /ex-ante a Programelor Operaționale (POR, POS Mediu, CBC România-Bulgaria). Ea este absolventă a Institutului Politehnic București, Facultatea Mecanică Fină, a unui Master în Ştiinţe şi Politici de Mediu la Universitatea Central Europeană – Budapesta și a unui Master în Managementul Mediului - Universitatea din Amsterdam.

 

Alexandru Bara - Manager de proiect

Alexandru are peste 12 ani de experiență în managementul proiectelor finanţate din fonduri europene și în scrierea cererilor de finanțare și a ofertelor tehnice pentru fonduri europene nerambursabile.

Alexandru s-a alăturat echipei ICE în ianuarie 2014, fiind licențiat în economie și deținând un masterat în Științe şi Politici de Mediu la Universitatea Central Europeană din Budapesta şi un masterat în Managementul Urban la Universitatea Erasmus din Rotterdam. Experiența sa se axează pe managementul proiectelor (asistență tehnică, proiectare şi infrastructură), managementul financiar, evaluare de proiecte, protecţia mediulului (CSR şi managementul deşeurilor), prevenirea și combaterea conflictelor de interese, incompatibilităților și neregulilor în cheltuirea bugetelor publice, inclusiv dezvoltarea dosarelor de licitaţie. De asemenea, a fost formator și a organizat evenimente şi sesiuni de instruire. Această experiență a fost acumulată prin colaborările cu: DG Environment, Asociaţia Green Revolution, PM Group Global, Eureko Engineering, Ministerul Economiei şi Comerțului, TERRA Mileniul III, Centrul Regional de Protecția Mediului pentru Europa Centrala si de Est ş.a.

 

Andreea Lungu - Asistent manager

Andreea face parte din echipa ICE din anul 2011, fiind asistent manager. Până în prezent, a acumulat experiență atât în desfășurarea activităților administrative ale firmei, cât și în pregătirea documentației aferentă participării la proceduri de achiziții publice, efectuarea traducerilor din limbile engleză și franceză și organizarea de evenimente desfășurate în cadrul proiectelor.

Andreea este în prezent studentă în cadrul Facultății de Relații Economice Internaționale, specializarea Economie și Afaceri Internaționale, Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir.

 

Expert colaborator pentru scriere și implementare de proiecte:

Elena-Mihaela Pavel - Consultant în domeniul fondurilor europene

Elena este consultant în domeniul fondurilor europene din anul 2007 și a instruit peste 3000 de persoane în cadrul cursurilor de “Expert accesare fonduri structurale și de coeziune” și “Manager de Proiect - fonduri europene”, atât pentru reprezentanți ai mediului de business, cât și pentru cei ai autorităților publice. Elena este implicată în egală măsură în procesul de întocmire a dosarelor de finanțare, cât și în cel de implementare a proiectelor finanțate, deținând funcții de expert/manager de proiect în numeroase proiecte finanțate din fonduri europene (în special proiecte finanțate din POSCCE și POR).

Elena este cadru universitar de cinci ani, deținând, în prezent, doctoratul în domeniul economiei și afacerilor internaționale.