Home | English
Formular de înscriere
NOUTĂȚI CONSULTANȚĂ
NOUTĂȚI FORMARE
NOUTĂȚI COACHING
Certificat ISO 9001: 2008. Activități de consultanță pentru afaceri și management (managementul proiectelor, servicii de consultanță, studii, servicii de instruire).

Despre noi

International Consulting Expertise este o companie de consultanţă și formare profesională înființată în 2004.

Serviciile noastre se caracterizează prin integritate, respectarea standardelor profesionale și promptitudine. Suntem în topul celor mai bune firme de consultanţă din România având o experiență de implementare a peste 50 de proiecte de asistență tehnică finanţate din fonduri europene.

Cu sprijinul consultanților și a specialiștilor cu care colaborăm, oferim clienților noștri servicii profesionale la cele mai înalte standarde pentru accesarea fondurilor nerambursabile europene, servicii de formare și servicii de coaching transformațional.

lnternational Consulting Expertise (ICE) furnizează servicii integrate de Consultanță, Formare și Coaching transformațional.

Principalele servicii pe care le oferim sunt:

AMCORInternational Consulting Expertise este membru al Asociaţiei Naționale a firmelor de consultanță și training în management (AMCOR) care este membru al Federaţiei Europene a Asociaţiilor de Consultanţă în Management, FEACO Brussels, şi al Consiliului Internaţional al Institutelor de Consultanţă în Management, ICMCI.